torstai 10. maaliskuuta 2011

Kohublogi

KOHUGBLOGI KOHAUTTA JÄLLEEN -- KOHU KOHUSTA!

Rentoutuessani nojaan taaksepäin lempisohvallani, avaan pullon punaviiniä ja vetäisen esiin uusimman Seiskan, ehdottoman lempilehteni. Useat housut olen pilannut sillä punaviinillä, silla kohahtuessani kaikista niistä kohupersoonista kertomassa kohutarinoitaan kohuelämästää, joka on, oih, niin kohauttava, että vallan läikytän punaviinit.

Kun tietty sana toistuu tarpeeksi, se menettää aikaisemman sisältönsä ja palkitaan uudella. Uusi sisältö koskee useimmiten vain sitä, miten idioottimaiselta sana oikeastaan kuulostaa. Otetaan sana "kohu". Toistakaa sitä, ääneen. Uudelleen ja uudellen. Vielä kerran. Noin, se kuulostaa tyhmältä. Te vaikutatte tyhmiltä toistaessanne sitä sanaa siinä itseksenne. Koko harjoite on vältettävissä yksinkertaisella korvikkeella. Riittää kun katsoo, tämä on tieteellisesti tutkittu, neljää ja puolta iltapäivälehden kansisivua.

Sana kuitenkin myy, sillä Seiska on yksi Suomen myydyimpiä lehtiä, joten tämäkin pikkublogi ottaa sen jatkossa käyttöön markkinointitarkoituksiin. Edellä mainittu tieteellinen tutkimus paljasti sen, että juuri oikea määrä sanaa "kohu" lisää menekkiä ja kohauttavuutta. Me tulemme olemaan kohublogi, joka tekee kohujuttuja. Meistä tulee kohukriitikkoja, jotka kohukritisoivat kohuja kohujulkaisuilla kohusivullaan. Me rakennamme koko kohusivustomme kohukohujen varaan, ja kohautamme oikeasti jopa koko Seiskan. Eiköhän aloiteta se kohukiintiön täyttäminen saman tien:

KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU KOHU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti